tiistai 29. kesäkuuta 2010

Perfect Day

Tänään olen tehnyt kaikkea kivaa; ollut Kupittaan puistossa lukemassa kirjaa, käynyt kirppiksellä (ja löytänyt kaikkea kivaa) ja mentiin Jannen kanssa vielä illalla soutelemaan, kun oli niin lämmintä. Tässä muutamia kuvia souturetkeltä. (Ostin tuon soutuveneen pari viikkoa sitten. Eihän se kaunis ole, mutta hyvä soutaa:)



Mun soutaminen ei sujunut ihan niin hyvin, mutta soudin vastatuuleen (se selittää kaiken;D) Paljon kivempaa oli vaan istua ja nauttia maisemista ja tietysti kuvailla... Jannenkin mielestä se oli parempi roolijako.

Löysin kirpulta Konad-setin 5eurolla. Täytyy sanoa, että ei ollut tuo Konadeilla pelleily ihan niin helppoa kuin olen luullut. Nyt on kaikki paikat kynsilakassa ja kuviot eivät näytä ihan samalta kuin paketin kyljessä..hmph. No, harjoittelua vaan...

Tärähtäneet Konadit ja tärähtänyt kuva. Jeejee.

Nyt lähdetään vielä Jantsun kanssa pienelle ilta-ajelulle ja otamme järkkärikameran mukaan. Kuvailen muutamia kauniita kivitaloja, jotka bongasin eilen iltakävelyllä:)

Hauskaa keskiviikoa sinulle!
(tai jos olet yökukkuja niin toivottelen tiistain jatkoja..;)

Teini-annana

Siis niinQ nää on sit NiiN noloja!1

...Ei mutta oikeasti. Olenko näyttänyt oikeasti tuollaiselta 5-7 vuotta sitten ja vielä omasta vapaasta tahdostani? Erään lukijan pyynnöstä laitan kuvia ns. entisestä tyylistäni, joka on siis todellakin entinen. Mikä pahinta, olin mielestäni tuossa lookissani tosi cool ja håt. No joo, kuvat voivat puhua puolestaan. Joka vanhoja muistelee, sitä tikulla silmään...tai jotain..

Sisustustyyli ainakin on hiukan muuttunut...

Normi baarilook vuonna 2004

Diffuseglow oli kova sana..

Värilliset piilarit ja kaulapanta, jossa luki sexy ;)

Poseeraamista vuonna 2005

Tyylikkyys eli kultakauttaan vuosina 2005-2006

 Tässä kuvassa opiskelen jo yliopistolla, vuodelta 2006 tai 2007. Tyyli alkoi pikkuhiljaa muuttua, mutta toki bling bling oli vielä kova juttu.


Nyt ehkä ymmärrän paremmin niitä ihmisiä, jotka ovat eläneet 80-luvulla ja häpeävät silloista tyyliään. Onko joku voinut oikeasti elää teinivuodet tyylikkäänä, ilman yliampumista meikin, kampauksen tai vaatteiden (tai niiden puuttumisen) suhteen? No, ehkä joulupukki, eikö se ole käyttänyt samaa nuttua tyyliin syntymästään saakka? ;)

maanantai 28. kesäkuuta 2010

Vastauksia kysymyksiinne osa 1

Suosikkikahvilasi Turussa? Myös muista suosikkipaikoista olisi kiva kuulla :)
Suosikkikahvilani on tylsästi Hansan Arnolds. Hinta-laatusuhde on kohdallaan ja ne herkut....nammmm. Kansanpuiston kahvila on ihana, mutta siellä harvemmin tulee käytyä. Jos haluan rentoutua kunnolla, lähden Ruissalon kansanpuistoon kahville ja pullalle:) Muita suosikkipaikkoja ovat näin kesällä jokilaivat ja kauppatori ja Ruissalossa tulee kyllä sauvakäveltyä usein... Jos menen ravintolaan syömään, suuntaan Thai&China Palaceen pääkirjaston viereen. Jos menen bilettämään viikolla, päädyn yleensä Marilyniin, viikonloppuisin taas Apolloon tai Börsiin.


olisi kiva kuulla vaikka miten olette poikaystävänne kanssa tavanneet, se ei kai ole tullut täällä vielä ilmi? 
Uskomatonta kyllä, olemme tavanneet lasten leikkipuistossa. Olin 15v ja Janne oli 17v. Janne oli tullut kaverinsa kanssa viettämään kesäpäivää pyöräreittinsä varrella olevaan leikkipuistoon, ja itse satuin asumaan samaisessa lähiössä. Aloimme juttelemaan, vaihdoimme numerot ja pian olimmekin jo Ruissalon sillan alla treffeillä... Patterihaan tarhassa siis virallisesti tämä romanssi alkoi..:D


Hmm.. miun netti ilmeisesti tilesti, kun yritin laittaa kommentin, mutta siis olisi mielenkiintosita tietää, kirjoitatko paperista päiväkirjaa? : ) 
En kirjoita, en jotenkin varmaan jaksaisi... Blogi toimii ikään kuin päiväkirjana, vaikka ei tietysti niin henkilökohtaisena:)


Millainen on ns. unelmatyylisi? :) Millaisiin vaatteisiin pukeutuisit, jos saisit valita ihan rajattomasti? 
Aloitetaan laukuista. Haluaisin Louis Vuittonin tai Mulberryn laukun peruslaukuksi. Kengiksi jotkut laadukkaat ballerinat, jotka olisivat hyvät jalassa. Muuten tyyli olisi varmasti aika samanlainen kuin se onkin; rento ja käytännöllinen mutta kuitenkin ihan kohtalaisen tyylikäs. Useat vaatteet olen ostanut kirpparilta ja ns. halpisliikkeistä kuten Gina, Vero Moda, Only, Zara, BikBok, Vila.. En tykkää olla liian laitetun näköinen, enkä tykkäisi, että merkit vilkkuisivat joka puolella, jos sellaisia vaatteita omistaisin.





Mikä sai sut alkujaan lähtemään bloggaamaan, ja miten se on muuttanu sun tyyliäs sen jälkeen? :) ois kiva vaikka nähdä jotain kuvia ajalta ennen blogia:):) 
Hmmm...monet tuttuni pitävät blogia (mm. Char, Cava, Coco, MouMou) ja varmasti sekin osaltaan innosti aloittamaan. Tyyli ei ole juurikaan muuttunut, ehkä mietin asukokonaisuuksia vähän tarkemmin. Katsotaan jos kehtaan jossain välissä heittää jonkin teiniaikaisen kuvan, siitä ajasta tyyli onneksi on muuttunut! :D


Jos voisit uudelleen valita jatko-opinnot, muuttaisitko mieltäsi? 
Todellakin. Hakisin kauppakorkeaan, en enää OKL:ään.

Oletko onnellinen elämässäsi tällä hetkellä?:) 
Tällä hetkellä kohtalaisen onnellinen. En mitenkään erityisen, vaikea kevät varmasti vaikuttaa mielialaani edelleen. Mutta kyllä välillä aina tuntuu että onhan tässä asiat aika hyvin, paljon huonomminkin voisivat olla.





Mikä on mielestäsi tärkein kauneudenhoito-ohje? 
Ehdottomasti se, että nukkuu hyvin ja tarpeeksi. Itse en ole nukkunut kunnolla vuosiin ja kärsin kamalista tummista silmänalusista. Myös se, että on sinut itsensä kanssa on aika tärkeää. Nämä eivät nyt sinänsä olleet kauneudenhoito-ohjeita, mutta....:)

To be continued...

torstai 17. kesäkuuta 2010

Royal Wedding girls night out


Lauantaina on siis vihdoinkin ihkut Ruotsin kuninkaalliset häät. Täytyy sanoa, että itselleni häät eivät ole mikään vuoden kohokohta, mutta olihan sitä pakko kehittää kyseiselle päivälle jotakin oheistoimintaa;)

Kutsuin ihanat tytöt meille katsomaan häitä suorana lähetyksenä. Jokainen tuo mukanaa jotain ihkua, kuten skumppaa, mansikoita & kermavaahtoa, vaahtokarkkeja, suklaakakkua tai punkkua. Tarkoituksena olisi illan päätteksi lähteä vielä baariin, jos ei olla räjähdetty makean syömisestä. Jos löydän Tiimarista ostetun tiarani, saattaa se myös eksyä päähän jossakin vaiheessa iltaa.


Ystäväni oli muuten viime viikonloppuna kaverinsa naamiaisissa morsian. Tapasimme baarissa, ja voi sitä huomion määrää, jonka ystäväni keräsi - se ei toki ollut yllätys. Ilmaisia drinkkejä, parisuhdeneuvoja, ihmetteleviä katseita... Mutta hauskaa oli, ennen kaikkea omaahauskaa;)

Mites, aiotteko Te seurata kuninkaallisia häitä lauantaina?
Onko jopa jotain teemaan liittyviä suunnitelmia? :)


Nyt tää kattois vähän aikaa telkkua ja odottais yhtä miehekettä kotiin. Sen jälkeen lähdetään ajelemaan ja katselemaan taloja ja asuntoalueita sillä silmällä; missä päin sitä voisi mahdollisesti viihtyä ja mihin ei ainakaan halua muuttaa.

tiistai 15. kesäkuuta 2010

Uutta asuntoa etsimässä.. Ja ehkä muutenkin vähän hukassa.

Niinhän tässä nyt sitten kävi, että meidän unelma asunto lähtee alta, kun omistajat haluavat myydä sen. Tämä on vuokra-asumisen huonoja puolia, ja siihen on vaan tyydyttävä. Harmi, sillä tykkäämme tästä kodista ja sijainnista ihan älyttömästi!

Vaatimustasomme on kasvanut huimasti siitä, mihin joskus tyydyimme. Tavallinen 2h+k -pohja ei kiinnosta kumpaakaan, ja mieluummin ottaisimme vaikka kaksion kokoisen yksiön, kuin monta pientä huonetta. Keittiötä emme tarvitse, keittokomeroa vielä vähemmän. Asunnossa tulisi olla lasitettu parveke (Jannea ja kissoja varten;) sekä astianpesukone, sauna ei ole välttämätön mutta plussaa. Muovimattoja emme jaksa katsella, mieluummin vaihdamme sitten vaikka omakustanteisesti laminaatit.

Alueena paras olisi Martti - Majakkaranta - Itäinen keskusta - Luolavuori -akseli, ihan ydinkeskusta ahdistaa molempia ja autopaikkaa sieltä on pirun vaikea saada. Uittamo, Petrelius ja Ispoinen ovat alueina varmasti mukavia, mutta Jannen makuun vähän kaukana keskustasta. Vuokra saisi olla maksimissaan 750e/kk ja neliöitä yli 50.

Majakkarantaa iltavalaistuksessa

Arvatkaa vaan kuinka paljon näillä hakukriteereillä löytyy vapaita asuntoja? Ja vieläpä tuon hintaisia. No, muutama onneksi, mutta ei mitenkään liikaa. Huomenna menemme yhteen unelma-asunnon näyttöön, mutta saa nähdä särkyvätkö unelmat vai kasvaako innostus entisestään. Tässä asunnossa olisi kaikki edellä mainitut asiat kohdallaan ja vieläpä merinäköala ;)

Suuri ja mahtava Airiston Tähti, josta näkyy selkeällä säällä kuulemma Ahvenanmaalle asti..

Kaiken muun sotkun ja kiireen lisäksi etsimme siis nyt kuumeisesti asuntoa ja huomenna alkavat myös kesätyöt, hoidan kahta serkkupoikaani arkipäivisin. Tämän lisäksi paras kaverini erosi tänään miehestään ja lapsensa isästä, joten voi olla, että bloggaaminen jää taas vähemmälle... Toisaalta voi olla, että puran mahdollista vit..turhautumistani blogin puolella hyvinkin ahkeraan. Huomenna meillä on kriisikokous tyttöjen kesken ystäväni tilanteesta, juodaan viiniä, syödään fetasalaattia ja suklaata ja vaan parannetaan maailmaa. Kyllä te tiedätte. Vuosi 2010 tullaan muistamaan kaveripiirissä epäonnen vuotena - kauan!

Ihanaa alkuviikkoa teille päivieni piristäjille kuitenkin! <3

lauantai 12. kesäkuuta 2010

Uudet rillit

Eilen hain vihdoinkin tuliterät Versacen kiikarit optikolta, ja nyt maailma näyttää paljon selkeämmältä! Pitää kyllä vähän aikaa totutella siihen, että enää kasvoja ei korista raskaat ja muoviset kehykset, vaan paljon kevyemmät hopeiset ja timanttiset rillit:) Janne sanoi, että nämä uudet lasit ovat paljon hienostuneemmat ja aikuismaisemmat kuin edelliset. Olen kyllä samaa mieltä! En tiedä moniko teistä muistaa edellisiä lasejani, mutta tässä kuva uusista:


Mitäs mieltä olette?:)

tiistai 8. kesäkuuta 2010

Astukaamme viidakkoon

Ostimme eilen Pörrille lahjaksi kiipeilypuun. Pörrille tärkeitä asioita ovat maisemien katseleminen, kiipeileminen ja toiset kissat. Vaikka pikkuisen peppu on edelleen kipeä hirveästä pudotuksesta, hän pystyy jo hieman kiipeilemään ja leikkimään muiden kissojen kanssa.

Meinasimme tilata Huuto.netistä kiipeilypuun, mutta menimme eilen käymään Lemmikkiasemalla, ja siellä oli niin ihana puu, että halusin ostaa sen! Se maksoi satasen enemmän kuin olin budjetoinut, mutta siitä on takuulla paljon iloa kaikille neljälle kissalle, ja myös minulle ja Jannelle, sillä nyt parvekkeellamme on vihdoin kaivattua vihreää.

En ole oikeasti ikinä nähnyt näin herkullista kiipeilypuuta! Pieni koala, joka tuli mukana oli viimeinen niitti; viidakkopuu oli saatava! Katsokaa itse, eikö ole ihana? :)









Dataan tällä hetkelläkin parvekkeella ja katselen kun kisut nukkuvat kiipeilypuussa. En osaa edes kertoa kuinka paljon noita pieniä karvapeppuja rakastan, mutta taidatte tietää jo kertomattakin;)

PS. Ostin tänään soutuveneen. Kyllä, luitte oikein! Nyt voidaan mennä Jannen kanssa soutelemaan aina kun halutaan. Miettikää, auringonlasku, tyyni meri, linnunlaulua, laineiden liplatusta...ja ehkä yksi siideri.. 
En muista olenko kertonut, että meidän perheellä on huvila Ruissalossa? 
No anyway, oma soutuvene on kiva lisä muutenkin kivaan paikkaan! :)

maanantai 7. kesäkuuta 2010

Kesäkenkäkirppis!

Laitoin muutamia kenkuleita Huuto.nettiin ja ajattelin vinkata siitä teillekin! Muistattehan, että saatte 10% loppuhinnasta alennusta, jos huudatte jonkun tuotteen ja mainitsette olevanne blogin lukija! :)

Biancon valkoiset open toe korkkarit...

Parit Vagabondit..

Pinkkiä..

Vaaleanpunaista..

Ja kultaa..


Kaikki kengät ovat kokoa 36-37-38. Oma jalkani on kokoa 37, mutta mallista riippuen koko voi vaihdella hieman. Jos jokin kiinnosti, niin kurkkaa kohteet täältä

Nyt huippista katsomaan ja syömään jotain hyvää, sitten vielä lenkille uusien Adidaksen juoksuhousujen kanssa! (jep, törsäsin taas..)

Ihanaa kesäillan jatkoa hanit!

sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Urbaani urheilija

Olen välineurheilija. En haluaisi myöntää sitä, mutta tykkään ostaa oheis-tavaraa, jos innostun jostakin asiasta. Nyt olen innostunut juoksemisesta, sauvakävely on toki myös edelleen sydäntä lähellä. (haukkukaa vaan dementiahiihtomummoksi! :D)

Perjantainen sauvailu oli todella epämiellyttävä kokemus. Ensinnäkin jouduin kävelemään olosuhteiden pakosta tässä kodin lähellä (en siis päässyt hurauttamaan autolla Ruissalon ihanille lenkkipoluille), toiseksi tajusin ettei takissani ole vetoketjullisia taskuja, jolloin kännykkä meinasi kokoajan pudota ja kolmanneksi kauhea jano yllätti kesken kaiken, eikä vesipulloa ollut mukana. Myös kännykän, eli radion, korvanapit olivat tosi epämiellyttävät, ne piti painaa aivoihin saakka, jotta pysyivät korvissa. Siltä ainakin tuntui.

Nyt voisin sanoa, että problem solved! Ostin ylikalliin juoksuvyön, jossa on kolme minipulloa vettä varten, sekä vetoketjullinen tasku kännykkää, avaimia ja muuta pientä sälää varten. Janne antoi minulle myös korvaystävällisemmät napit, joten nyt pitäisi suksi luistaa ihan eri tavalla :) Salomon-merkkinen juoksuvyö maksoi 30e, mutta koska lenkkeilen niin usein, perustelin itselleni sen olevan järkevä ostos.

Edessä on tasku kännykälle, takana kolme 200ml pulloa.

 Uusi paita (9.90 / Stadium) ja ei-niin-uudet Adidaksen juoksukengät.

Ikeasta ostin tänään tällasen lentolaukun, niin esitellään nyt sitten sekin.
Hintaa oli alennuksessa vain 45e ja sisällä on vielä erillinen läppärilaukku. 
Myös väri miellytti silmää :)

Annan herkkusalaatti, johon tulee jäävuorisalaattia, suolakurkkua, kurkkua, tomaattia, punasipulia, siemeniä, oliiveja ja krutonkeja. Kastikkeeksi valkosipuli tai kartanon, nam!

Jäätelöä hillolla ja muromyslillä, nam taas! :)

Nyt lähden kokeilemaan uutta juoksuvyötä! 
Löytyykö lukijoiden joukosta lenkkeilyyn (juoksemiseen tai kävelyyn) hurahtaneita?:)

perjantai 4. kesäkuuta 2010

Tukholman shoppailuja osa 2/2

Onpas viikko mennyt taas tosi nopeasti. Pörri-vaavi on parantunut taas huimasti ja ottaa aurinkoa tällä hetkellä parvekkeella. Vein vesikeponkin partsille ettei pienen toipilaan tarvitse taapertaa ottamaan huikkaa sisälle:) Tällä viikolla olen syönyt ihan liikaa jäätelöä ja juonut siideriä... Miksi sen mangomeloni-siiderin pitää olla niin hyvää! Kesällä tulee juotua ehdottomasti enemmän kuin talvella, vaikka kyllä silloinkin sohvalla punkkulasi kädessä oli kivaa katsoa telkkua.. Huoh.

Tänään on syytä juhlaan sillä läheiseni pääsi pois sairaalasta ja löysin monen kuukauden etsinnän jälkeen itselleni uudet rillit. Kaupan päälle sai aurinkolasit vahvuuksilla, joten sellaisetkin on nyt sitten tulossa. Uusien lasieni kehykset ovat metallia ja sangat melko koristeelliset. Juuri korumaisuus minua niissä viehättikin. Pystyn kuvittelemaan kuinka hyvin hopeiset sangat sopivat yhteen papuketjuni ja tulevan...kihlasormukseni kanssa! Oho, tulipa tuokin nyt sitten lipsautettua. Olemme tosiaan Jannen kanssa menossa kihloihin pikapuolin :)

Tässä kuvia lopuista Tukholman ostoksistani. Ihan kaikkea sälää (lähinnä meikkejä ja rasvoja) en jaksanut kuvailla.
 Korkeahko vyötäröiset shortsit 249kr, BikBok

Farkut 399kr, Gina Tricot

Paita 129kr, NewYorker

Circle scarf 289kr, American Apparel

Pari vaatetta oli pesussa kun kuvailin, mutta näkyvät varmaan joskus päivän asu -kuvissa :)


Kuvia viikolta:

Ihan parhaat kesäjuomat! Istun muuten pelkääjänpaikalla noissa kuvissa, 
eli en juo siideriä sentään samalla kun ajan! :D

Autosta napsittuja kuvia... Kivaa tulla kotiin kun on näin kauniit maisemat!

 Skumppaa...

Jotenkaan en ole jaksanut panostaa pukeutumiseen kun on niin kuuma... Nuo leggaritkin oli vähän liikaa, mutta ihan alasti en viitsinyt lähteä...:)

Viikon taidepläjäys ja luontokuva tulee tässä: Ryhävalas kellimässä auringossa erittäin tyylikkäänä! :D

Aivan ihanaa viikonloppua kaikille!!!