maanantai 31. toukokuuta 2010

Tukholman shoppailuja osa 1/2

Kiertelimme monena päivänä Tukholman keskustassa ja tämän lisäksi kävimme Skärholmenin kauppakeskuksessa. Hassua, että "lähiön" kauppakeskus on melkeinpä isompi kuin Turun Hansakortteli. Ja tietysti tuolta Skärholmenista löytyivät kaikki ihanat Topshop, BikBok, Monki, Weekday, NewYorker ja jopa Åhlens (miniversio tietysti). 

Minulle uusi tuttavuus oli SkoPunkten, josta löytyikin kolmet kengät. Siellä oli tarjous, että kun osti kaksi paria, sai kolmannet kaupan päälle.

Ballerinat 179kr ja 199kr, SkoPunkten. (eurohinnat saa jakamalla kruunuhinnat kymmenellä)

Korkkarit sain SkoPunktenista kaupan päälle. Vagabondin orjasandaalit 600kr.

Koru 59kr (NewYorker) ja panta 49kr (Åhlens)

Nilkkakoru 39kr (NewYorker)

Ruotsalaiset ovat menneet ihan sekaisin kuninkaallisista häistä. Royal Wedding -teemalla varustettua krääsää oli kaupat pullollaan. 
Suihkugeelejä sekä vartalorasvoja toin ystäville tuliaisiksi.

Siinä joitakin ostoksia, esittelen loput myöhemmin:) Tässä vielä pari biletyskuvaa parin viikon takaa. Olen ihan hurahtanut karvaliiveihin, vaikka kesällä ne eivät ehkä ole parhaita asusteita... Pitänee korvata karvaliivit vaikka farkkuliiveillä..


Ja vielä pari kuvaa pienestä toipilaasta <3

Toi alimmainen kuva on aika kauhea, mutta laitoin kuitenkin. Ei kai sitä tarvii niin hirveän hehkeältä näyttää jos on itkenyt 10h putkeen.. Kuva on otettu keskiviikko-aamuna.

Nyt lähden pitkästä aikaa kirppikselle kiertelemään, toivottavasti löytyisi jotakin kivaa:)

P.S. Kiitos aivan ihanista ja kannustavista kommenteista viime postaukseen! Tuli tosi hyvä mieli niitä lukiessa! Olette ihania! <3

torstai 27. toukokuuta 2010

Terveisiä Tukholmasta!

Ensinnäkin, anteeksi hiljaiselo blogin puolella. Takana on uskomattomin (uskomattoman kamala) kevät ikinä! Olen ollut ihan hajalla. Väänsin vasemmalla kädellä kandin tosi lyhyessä ajassa ja kovan paineen alla, eikä siinä vielä mitään. Mutta tämän lisäksi läheinen henkilöni on ollut nyt mielisairaalassa yli kuukauden ja yrittänyt tänä aikana kaksi kertaa itsemurhaa. Toisella kerralla löysin itse hänet siinä tilassa etten toivo kenenkään ikinä näkevän rakastaan siinä tilassa koskaan.

Tukholman matkamme aikana rakas pieni Pörri oli pudonnut parvekkeelta 6.kerroksesta. Pörri on itselleni kaikkein läheisin kissoistamme, koska olemme kesyttäneet hänet yhdessä poikaystäväni kanssa ja meille on muodostunut aivan erityinen suhde. Veimme villivauvan heti tiistaina Tukholmasta kotiuduttuamme Turun eläinsairaalaan, ja vietimme käytännössä katsoen tiistain ja keskiviikon välisen alkuyön siellä. Pörrillä on suojelusenkeli matkassa, sillä hänellä ei tullut kuin pieni murtuma lantioon, vaikka pudotus oli valtava. Käveleminen on hankalaa, mutta pikkuinen on osoittautunut sinnikkääksi taistelijaksi ja tänään hän halusi välttämättä kiivetä jo omaan kiipeilypuuhunsa, ja suuttui kun otin hänet pois. Hän syö pelkkää herkkuruokaa ja kissanmaitoa vastapainoksi pahanmakuisille kipulääkkeille ja antibiooteille. Nukumme poikaystävämme kanssa vuorotellen, jotta joku aina vahtii, että Pörrillä on kaikki hyvin, eikä hän lähde hyppimään puolikuntoisena korkeille tasoille.

Aika pitkälti kotona menee siis seuraavat viikot. Mutta se ei haittaa ollenkaan - on ihanaa viettää kotona aikaa rakkaiden kanssa ja rentoutua telkkaria katsellen ja viiniä nauttien. Varmasti myös postauksia on tulossa enemmän, niiden sisällöstä en sitten tiedä... Toivottavasti jaksatte vielä lueskella jorinoitani ja laittaa kommentteja! Ne piristävät aina. 

Tässä hieman kuvia reissusta:

Laivalla...




Tukholmassa...


Terassilla...


Tukholman yössä...



Hyvää viikonloppua teille kaikille!

tiistai 11. toukokuuta 2010

Kevään herkkuja

Olimme viime perjantaina viettämässä iltaa ystäväni luona Naantalissa. Saunoimme, joimme kuohuviiniä, juttelimme, nauroimme ja söimme ihania ruokia! Meillä oli todella hauskaa. Hyvää vastapainoa koululle ja vierailuille sairaalassa.

Parsaa ja ehtaa voita, nam!
 Ehkä maailman parasta sienipiirakkaa!

Mansikoita kuohuviini-sokeri-sitruuna -liemessä. Suosittelen!

Ensi viikonloppuna on tiedossa ystäväni 30-vuotisjuhlat. Vieraita on kutsuttu yli sata, joten kunnon bileet on varmasti luvassa! Olimme tänään katselemassa ystäväni Päivin kanssa asua juhliin, pukukoodi kun on cocktail dress, ja itselläni on täysi aukko vaatekaapissa tässä kohtaa.. No, toivottavasti löytyy mieluinen ennen lauantaita, vaikka tänään ei onnistanutkaan. 

Ai niin joo, varasimme matkan Tukholmaan ei ensi, mutta sitä seuraavaksi viikonlopuksi! Luultavasti oleilemme Tukholmassa neljä tai viisi päivää, ehkä pidempäänkin. Jannen äiti asuu siellä, joten hotelleihin ei tarvitse tuhlata rahaa. Menemme itseasiassa viettämään Jannen äidin 50-vuotispäiviä, joten juhlamekolle olisi todellakin käyttöä! :)

Ihanaa alkuviikkoa kaikille!
Alan päivittelemään blogia useammin, kunhan koulu vihdoin ensi viikolla loppuu, huh!

maanantai 3. toukokuuta 2010

Kuulumisia

Hiljaista on ollut blogin puolella viime aikoina. Syynä ovat kanditutkielmani ja yleinen kiire kokoajan. Olen mm. vienyt tavaroita kirppikselle (ja tietysti hinnoitellut ne, mikä homma!), ollut lapsimessuilla duunissa, tehnyt muita koulujuttuja, tavannut kavereita ja käynyt Jannen kanssa ajelemassa kauniissa paikoissa. Kolmen viikon päästä lähdemme "hermolomalle" Tukholmaan, on meinaan sen verran rankka kevät takana molemmilla. Tässä vähän kuvia parilta viime viikolta:


Niin ja edellisen postauksen kuvat olivat tosiaan naamiaisista, en ole sentään ihan noin radikaalisti tyyliäni muuttanut;)

Ihanaa, kun koulu loppuu jo kahden viikon päästä! Sitten on aikaa postaillakin enemmän ja tehdä kaikkea kivaa:) Mitä teille kuuluu?