sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

ASOS Breezy Boho: HOT & NOT




En ikimaailmassa osaisi käyttää napapaitoja, vaikka myönnettäköön, että 90-luvulla Spice Girls -napapaita oli aika kova sana. Maximekot on ihan jees, mutta never ever mulle! Näyttäisin varmasti sairaalasta karanneelta tuossa ylemmän kollaasin vaaleansinisessä mekossa. Yleisesti ottean hippi/bohojutskat eivät ole mun cup of tea, mutta jokin kyseisessä tyylissä miellyttää...

Mitäs sanotte, hottia vai nottia?

keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Tällaista tänään

Olen niin väsynyt, että laitan pelkät kuvat tältä päivältä. Huomenna on klo 8.00 lähtö Helsinkiin, joten pitäisi varmaan mennä suihkun kautta nukkumaan. Mutta sitä ennen on pakko katsoa nettiteeveestä ainakin Matkaoppaat ja Halv åtta hos mig. Olen ihan koukussa noihin kahteen aivottomaan ohjelmaan!

Kiitos muuten paljon kommenteista edelliseen postaukseen! Piristi kovasti päivääni, ettäs tiedätte <3

Tässäpä kuvia tältä päivältä, sää oli kyllä mitä mahtavin!

 Ehkä maailman katu-uskottavin paikka ottaa päivänasukuva - yliopiston invavessa.

Takki - H&M (kirppis)
Tunika - H&M
Leggarit - GT
Saappaat - Ecco
Huivi - H&M
Laukku - Longchamp

 
 

 Tykkään hirmuisesti asua jokirannassa. Aina on kiva tulla kotiin kun on niin kaunista. Tuo lankkusilta on ollut Aurajoen jäällä nyt noin kolme kuukautta. Pian en enää kyllä uskalla mennä kävelemään sille! Niin ja talo, jossa asun, näkyy alimmassa kuvassa. Enempää en sitten uskallakaan paljastaa ;)

Kivaa viikonloppua jo etukäteen! <3 
Itsellä se menee töitä tehdessä ja hotellissa.

tiistai 23. maaliskuuta 2010

Tiistai kuvina

Tänään..


..Olin ystäväni kanssa käymässä Skanssissa. 
Söimme ihanan korvapuustin puokkiin ja joimme sumpit.


...Vietin huomattavan paljon aikaa yliopiston kirjastossa. Ja nappailin kuvia meidän laitoksesta. Kävin myös syömässä ihanaa tomaatti-parsakaalipastaa.



...Kävelin räntäsateessa kotiin jokirantaa pitkin. Kotona hemmottelin itseäni kupposella teetä ja parilla mokkaneliöllä. Meidän piti tarjota noita Jannen synttäreillä, mutta niistä tuli niin rumia (kuorrute oli liian löysää) että en kehdannut antaa niitä vieraille. 
Hyvältä ne maistuvat kuitenkin.


...Huovuttelin muutamat kissanminttupallerot samalla kun katsoin Innoa. Turun kissanäyttely on viikonloppuna ja myymme siellä erilaisia tuotteita yhdistyksemme hyväksi.


Niin joo, ja tämän lisäksi pakkasin varmaan sata huutispakettia,
jotka meinaan postittaa huomenna.

Huominen onkin ihan täynnä ohjelmaa, pitää viedä auto korjaamolle, käydä koululla ja työpaikalla ja valmistautua henkisesti torstaina alkaviin puutarhamessuihin 
ja pakkailla hieman. Yritän postailla huomenna vielä jotakin!

PS. Saa laittaa kommenttia, ihan orpoa kun viime aikaisiin postauksiin ei ole tullut kommentteja! 
Mitä teille kuuluu ja lukeeko näitä edes kukaan? :D

Herkuttelua ja lenkkeilyä

Maanantai menikin kivasti nukkuessa, lenkkeillessä, kirppiksellä kierrellessä ja syödessä - mitä sitä muuta tarvitaankaan mukavaan arkipäivään. Lenkkeilyä harrastin itseasiassa olosuhteiden pakosta, sillä meidän auto on vieläkin rikki. Onneksi keskiviikkona on viimein aika korjaamolle! Kirppikseltä löysin yhdet housut ja vähän lahjoja.. Oli muuten ihana ilma tänään! Ei ollut yhtään hassumpaa kävellä auringon paisteessa, voisi ottaa tavaksi, vaikka tuo auto nyt saadaankin kuntoon. Kun palasin kirppikseltä ja kävelylenkiltä, loihdin itselleni päivälliseksi tällaisen:


Ruisleipää, kylmäsavulohta, vihanneksia, raejuustoa ja paaaljon tilliä. 
Tuli jotenkin kesäfiilis tuosta tillin tuoksusta :) Jälkkäriksi söin kolme palaa mokkaneliöitä..


Lisäilin hieman myös Huuto.nettiin juttuja. Ihanaa kun pääsee turhasta tavarasta eroon! Kiitos kaikille, jotka olette huudelleet kohteitani ja muistakaahan ilmoittaa s-postilla 10% alennuksesta ja jos olette huutaneet monta kohdetta, niin vinkatkaa myös siitä! 


Vähän sekalaista seurakuntaa huutiskohteeni tällä hetkellä, on sekä uutta että vanhaa, vaatetta, kenkiä ja sisustusjuttuja. Verhot löytyivät tänään vintiltä, ja koska emme verhoja kissojen takia käytä enää muutenkaan, laitoin nuo myyntiin.

Auroran innoittamana katselin tänään kirppiksellä kaikkia ihania kukkakuosisia vaatteita, ja löytyihän sieltä vaikka mitä. Joko hinnat olivat kuitenkin törkeän korkeat tai sitten vaatteet istuivat päällä huonosti ja olivat jotenkin nuupahtaneita. Jotain kukallista on kuitenkin pakko löytää kesäksi! H&M:n The Garden Collectionista kelpuuttaisin itselleni nämä:



...Ja varmasti muutakin kunhan silmä hieman tottuu räväköihin väreihin mustan ja harmaan kauden jälkeen. 

Huomenna onkin puuhaa vaikka kuinka. Pitäisi käydä parissa eri eläinkaupassa, verotoimistossa ja vielä koulullakin on pakollista ohjelmaa. Yritän muistaa ottaa kameran mukaan niin voin sitten illalla tehdä "päivä annan kanssa" -tyylisen postauksen, kun niitä joskus kyseltiin :)

Jahas, kellokin on jo puoli kaksi ja mä vielä kukun... 

Ei muuta kuin hyvää yötä ja huomenta!

maanantai 22. maaliskuuta 2010

H&M HOME: Hot & Not

Katselin eilen H&M:n nettisivuja, ja ihan kivan näköisiä sisustusjuttujakin siellä oli.. Mutta sitten oli myös jotain aivan järkyttäviä, jotka muistuttivat joskus kymmenen vuotta sitten Day:sta ostamiani tuotteita. Haluaako joku tuollaisia oikeasti kotiinsa? Älkää loukkaantuko, jos tykkäätte noista vaaleanpunaisista unelmista tämä on ihan läpällä tehty :)






Alemman kollaasin jutut voisin harkita jopa tilaavani. Mulla on varmaan joku ongelma, mutta miksi mua häiritsee noissa ihanissa tyynyissä tuo teksti? Petunia Gardens... Lukisi vaikka jotakin ranskaa, mikä kuulostaa hienolta, vaikka ei yhtään tiedä mitä se tarkoittaa :D


Oletteko tilanneet jotakin sisustusjuttuja H&M:ltä?

sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Sunnuntain viettoa..

En mä tänään mihinkään kirppiksille jaksanutkaan lähteä, ulkona oli niin masentava ilma, ettei olisi tehnyt mieli nousta sängystä lainkaan. Tein hieman koulujuttuja, tsekkasin ensi viikonlopun työajat ja varmistin että hotelliyö on varattuna. Janne ei vieläkään saanut järkkäristä laitettua kuvia koneelle, joten enpä pystynyt niitäkään laittamaan facebookkiin tai tänne blogiin. Haluaisin ajatella positiivisesti, että kevättä kohti mennään, mutta ihan oikeasti toi ilma! Ei paljon naurata. Kunnon lumimyräkkää on pukannut ainakin täällä Turussa.

Otin vähän kuvia, tässäpä muutama otos tältä päivältä:




Aamutakissa olen hengaillut koko päivän. Nyt katselen kuorosotaa ja illalla ajattelin makoilla piikkimaton päällä ja laittaa kasvonaamion, jos vaikka hieman piristäisi tätä olotilaa..


Niin joo, osallistuin yliopistolla verkkokurssille, eli kaikki tapaamiset ovat netissä, tarkemmin sanottuna Moodlessa. Osallistujia on mm. Turun, Helsingin ja Lapin yliopistoista. Tuntuu hassulta tehdä koulujuttuja netissä, vähän kuin jossakin facebookissa tai blogissa juttelisi opiskelukavereiden kanssa, kun kaikilla on tuollainen profiilikuvakin.


Mukavaa sunnuntain jatkoa! 
Onneksi telkkarista tulee sentään kaikkea kivaa tänään :)

Mainostusta

Tällainen väliaikatiedote vaan, että huutis-kohteistani ensimmäiset sulkeutuvat jo huomenna. Päätin muuten, että tämän blogin lukijat saavat 10% alennusta lopullisista hinnoista! Eihän se paljon ole, mutta jotakin kuitenkin. Kaikkein kivointa olisi ollut laittaa joku annana-kirppis pystyyn blogin puolelle, mutta valitettava tosiasia on, että minulla ei ole tarpeeksi lukijakuntaa, jotta sellainen olisi kannattanut.

Mutta jos siis huudat jonkun kohteistani, ja olet nähnyt tämän viestin, niin ilmoita siitä minulle s-postiin, kun meklari on lähettänyt yhteystietoni. Annan sitten vastavuoroisesti tilinumeroni ja ilmoitan maksettavan summan (ei sillä, etteikö jokainen varmasti osaisi itsekin laskea alennusta:D)



Pakko mainostaa joitakin kohteitani vähän, sillä itseäni harmittaa ihan ylipaljon, että jouduin laittamaan nämä myyntiin. Esimerkiksi seuraavat kengät ovat ehkä näteimmät korkkarini ikinä. En vaan ilmeisesti halunnut uskoa ostohetkellä, että keinomateriaalit eivät veny ja oma jalkanikaan ei ole kokoa 36, vaan se 37...



Myös Mangosta ostetun iltalaukun laitoin myyntiin, sillä en vaan osaa käyttää noin pieniä laukkuja - edes juhlissa. Muuten tykkään laukusta kyllä tosi paljon, juuri sopivasti naisellinen ja rock samaan aikaan.




Tällä liivillä ei ole niinkään tunnearvoa, mutta harmittaa silti, ettei kyseinen vaatekappale sovi minulle. Tiesin jo ostohetkellä, että tämä on vähän nafti, mutta kokoa isompi ei istunut ollenkaan. En voi käyttää liiviä kiinni, koska silloin rintavarustus pursuaa yli todella "kauniisti" ja auki ollessakin näyttää jotenkin hassun pieneltä. Nuo niitit ovat vaan niin ihanat koko liivi mun näköinen, mutta ei...



Kaikki Huuto.net-kohteeni löytyvät siis täältä :)

lauantai 20. maaliskuuta 2010

Päänvaivaa

Eilen vietimme siis Jannen synttäreitä ja täytyy sanoa, että oli kyllä mielettömän kiva ilta! Juttelimme, pelailimme Nintendo Wiitä ja lauloimme Singstaria. Puolen yön maissa lähdimme vielä bilettämään keskustaan yökerho Sykkeeseen, jonka musiikkitarjonta oli hieman pettymys tällä kertaa. No, onnistunut ilta joka tapauksessa!

Kokeilin uusia clip-on pidennyksiä eilen, mutta otin ne pois ennen kuin vieraat saapuivat. Ensinnäkin, tämänhetkiseen hiusmalliini pidennykset eivät istu sitten yhtään, katsokaa havainnollistava kuvani:



Hiukset pitäisi olla hieman sulkamaisemmin leikattu, jolloin pidennykset sekoittuisivat omaan tukkaan, eivätkä olisi noin töks. Myös väri on edelleen hieman liian kellertävä, täytyy pestä uudestaan hopeashampoolla siis. Saatan myös leikata pidennyksiä vähän, koska ne ovat makuuni jopa liian pitkät, enkä halua sellaista hiirenhäntäefektiä.


Tässä vielä erittäin känninen kuva musta lähdössä baariin.. Jannen kamerassa on parempia kuvia, mutta ne eivät ole vielä koneella. Laittanen huomenna enemmän kuvamateriaalia bileistä.

Tämä päivä on mennyt syödessä ja löhöillessä, huomenna tavoitteena olisi nousta kymmenen maissa ja lähteä kiertelemään kirppiksiä. Saa nähdä onnistuuko:)

torstai 18. maaliskuuta 2010

Torstai

Tänään sain postista ne maanantaina tilaamani clip-on -pidennykset. Yllärilahjana oli vielä yksi musta "klipsiraita" sekä vähän nannaa. Palvelu oli kaikinpuolin siis erinomaista mutta se pidennyksien väri. Se kun ei ollut platina, vaan jotakin ihan muuta. Itse nimittäisin kyseistä väriä ehkä oljenkeltaiseksi.

Keksin, että antamalla lisäkkeiden muhia vähän aikaa hopeashampoossa, niiden väri voisi taittua keltaisesta harmaammaksi. Tämä kikka suureksi ihmetyksekseni toimi jopa liiankin hyvin, ja eräässä hiusosiossa on nyt lähes siniharmaita raitoja. Suurin osa jäi vielä kellertävämmäksi, kuin oma värini, mutta huomattavaa edistystä tapahtui. Nyt kehtaan laittaa klipsut huomenna jopa päähäni!



Tänään kävin myös katsomassa Ystävänpäivä-elokuvan, ja se oli kyllä hauska. Ei erityisen mieleenjäävä, mutta jaksoi naurattaa pari tuntia ja jätti hyvälle mielelle. Leffan jälkeen kävimme ystäväni kanssa vielä kiertelemässä kauppoja ja tarttuipa sieltä jotakin mukaankin.




3 kpl massiivisia sormuksia, 7.90 / H&M

Lancomen Hypnose-maskara sekä kajalkynä ja silmämeikinpoistoaine 25e / Sokos

Ja Ginasta ostin vielä sukkiksia ja yhden hameen, jonka ehkä palautan..

Päivän asu näyti tältä:


Nahkatakki - Zara
Lörttöpaita + huivi - H&M
Leggingsit + toppi - GT
Laukku - Longchamp


Jee, huomenna on viimeinkin Jannen synttärit! Kivaa nähdä Jannen kavereita ja näiden tyttöystäviä pitkästä aikaa. Huomisen asu on tuottanut hieman päänvaivaa, mutta eiköhän sekin tästä selviä. Tänään pitää vielä katsoa hyviä ohjelmia nettiteeveestä, juoda minttuteetä ja lakata kynnet. Eikä kuivaharjaus ja selluliittigeelin laittokaan varmaan huonoa tekisi. Pitäisi ottaa suorastaan rutiiniksi, kun kesäkin lähestyy...

Ihanaa viikonloppua kaikille!
(ja hyvää synttäriä senkin peppupää:)