sunnuntai 31. tammikuuta 2010

My make-up

Monissa blogeissa on esitelty viime aikoina suosikkimeikit, joten ajattelinpa itsekin tempaista samanlaisen postauksen. Meikkipussini sisältö elää tällä hetkellä murroskautta, kun yritän etsiä parempia tuotteita vanhojen tilalle. Ehkä alitajuisesti tähän vaikuttaa se, että täytän pian 24-vuotta, ja haluaisin meikkipussini olevan jotenkin sivistyneempi ja aikuisempi. Tässä kuitenkin tämän hetken suosikit, jotka ovat hinnaltaan erittäin opiskelijaystävällisiä, ja opiskelijoitahan tässä ainakin pari vuotta vielä ollaankin.


Lancomen Color Ideal -meikkivoide on ollut käytössä nyt 4 kuukautta ja olen ollut todella tyytyväinen! Vaikka hinta tuntuu kalliilta, ainakin itselleni tasainen meikkipohja on se, mihin panostan. YSL valokynä on palvellut jo lähes vuoden ja vetelee nyt viimeisiään. Ostan aivan varmasti uuden, tuolla tuotteella saa kirkastettua kasvoja kummasti muutaman tunnin yöunien jälkeen! Lumenen ihon sävyn heleyttäjää käytän silloin tällöin. Maybellinen nestemäistä peitevoidetta pitää valitettavasti käyttää lähes päivittäin.

Siirrytään silmämeikkeihin. Arkena en käytä kuin Lumenen kulmakynää, Maybellinen kajaalia ja ripsaria. Joskus saatan laittaa taustalla näkyvää Lumenen duo-luomiväriä (sävy 2 Elän unelmaani). Juhliin meikkaan yleensä aika paljon, ja silloin jaksan laittaa kunnon varjostukset. Make Up Storen trio-kulmaväri käy muuten hyvin myös luomivärinä, ja on kestänyt minulla jo monta vuotta.



Korostustuotteita laitan yleensä vain juhliin, mutta niitä on loppupeleissä aika nopea sipaista nassuun arkenakin ja lopputulos näyttää heti paljon heleämmältä! Tällä hetkellä käytössä Lumene Natural Code mineraali aurinkopuuteri & poskipuna, pari Anytimen (mitä ei siis enää ole valmistettu aikoihin) kynää ja Grimasin ihania puuterimaisia korostusvärejä. Hinta-laatusuhde Grimasin tuotteissa on aivan loistava ja pigmenttiä löytyy! Suosittelen käymään naamiaiskaupassa tutustumassa noihin tuotteisiin, jos eivät ole tuttuja:)

Huulimeikkiä käytän lähes joka päivä. Tämän hetken suosikkipuna on GOSHin huulipuna (134 Darling) sekä Lancomen huulenrajauskynä (305 Woody Rose). Tykkään, että huulet ovat ennemminkin vaaleat, kuin punaiset ja siksi tuo Goshin puna on ollut hyvä löytö!

Goshin meikeissä on paljon pigmenttiä, joten baarimeikki on helppo tehdä niillä. Arkeen sävyt ovat liian räväkät, mutta baarin hämässä valossa edes keltainen ei näytä liian rajulta, vaan itseasiassa aika makealta:) Onpas noi meikit muuten kivan likaisia, sori:D

Loppuun vielä pari kuvaa, joista toisen julkaisemista harkitsin pari kertaa, itse kun en ilman meikkiä koe olevani ns. luonnonkaunis, vaan oikeastaan aika hirveän näköinen zombi. Itseäni kuitenkin kiinnostaa aina nähdä muutos meikkaamattomasta meikatuksi, joten päätin kuitenkin laittaa. Mielestäni ero on aika suuri, kun kulmat ripset ja iho ovat ilman meikkiä niin vaaleat, mutta voi olla että sitä itse katsoo eri tavalla. Tai sitten ei.

Ei varmaan tarvitse kirjoittaa kumpi kuva on ennen meikkiä ja kumpi jälkeen :D 

Tässä vielä ihanan muokattu ja mooonta vuotta vanha kuva meikästä lähdössä reiveihin. Tässä meikki on tehty juuri noilla Grimasin meikeillä.

Mikä on sinun lempi meikkituotteesi?:)

lauantai 30. tammikuuta 2010

Lauantai

Olen vielä hieman kipeänä, mutta päätin käydä piipahtamassa ystäväni 50-vuotisjuhlissa ainakin sen verran, että saisin lahjan vietyä. Jäin sitten myös syömään ja lauloin ystäväni innoittamana hänen kanssaan duettona yhden karaokebiisinkin. Oli varmaan tosi kaunista kuultavaa tällä mun nuhaisella nasaaliäänellä:)

Monet ystäväni ovat ihmetelleet, että minkä ikäisiä kavereita mulla on, kun viiskymppisiin oon menossa. No, tietysti suurin osa ystäväpiiriini kuuluvista on 20-25 -vuotiaita, mutta on mulla muutama yli kolmekymppinen ystävä ja tietty ihana Päivi, joka siis täytti tänään 50 vuotta. En ole ikinä edes miettinyt, että ikä, sukupuoli, ihonväri yms. "pinnalliset" seikat voisivat vaikuttaa siihen kenen kanssa viihdyn, kenen kanssa pystyn keskustelemaan luontevasti tai pitämään hauskaa. Ja toisekseen, Päivi on kyllä nuorekkain viiskymppinen jonka tunnen! Paitsi että tyyppi näyttää ikäistään parikymmentä vuotta nuoremmalta, hän myös osaa bilettää kunnolla ja on aina valmis tekemään jotain repäisevää. Kerran messujen jälkeen käytiin syömässä Cantina Westissä ja hänen yllyttämänään joimme shotit jossa oli aidot madot. Vieläkin puistattaa kun ajattelen, mutta yllytyshullu kun olen..

Juhlissa oli tosi kiva ja rento meininki. Myös nuoria oli paikalla, koska Päivin poikien tyttöystävät olivat siellä sekä tietty Päivin tyttäret, jotka ovat hieman päälle kakskymppisiä. Voisi sanoa, ett ikähaitari oli 20-60 vuotta:) Söimme hyvää lihapataa, suolaisia piirakoita ja tietysti kakkua. Myös sauna oli lämpimänä, mutta en viitsinyt mennä kun olen vielä vähän kipeänä. Samasta syystä en viitsinyt juoda alkoholiakaan, mitä nyt yhden viinilasin uskalsin ottaa, vaikka autolla olinkin. Oli kyllä hirmu mukava fiilis juhlapaikalla, harmi etten ollut oikein juhlatuulella johtuen tästä flunssasta. Tässä pitkän sepustukseni päätteeksi muutamia kuvia päivästä:

Juhla-asuni kaikessa komeudessaan! Nojoo, tiesin että bileet ovat aika epämuodolliset niin uskalsin pukeutua näin arkisesti:)

Tunika - kirppis
Karvaliivi - JC
Farkut - Diesel
Kengät - UGG
Huivi - Vero Moda
Pipo - SVEA
Laukku - Friis & Company

Näytän ihan siltä että olisin nukahtanut :D

Viiniä, siideriä ja lonkkua oli paljon, mutta joku oli autolla eikä voinut nauttia talon antimista..Ehkä ihan hyvä niin :)

Jokainen vieras sai valita villasukat jalkoja lämmittämään, koska lattiat olivat kylmät. Samalla karsittiin kaikenlainen hienostelu, mitä en kaivannut muuten ollenkaan!

Juhlapaikan sisustus oli hieman lappihenkinen. Tynnyrituolit olivat tosi makeat ja takaa päin näyttää kuin joku istuisi tynnyrissä :D No periaatteessa tietysti istuukin.

Ihana (pieni vihreä) Päivi sekä hänen ystävänsä.

Päpä valitsemassa karaokebiisiä

Ja bileet voivat alkaa!


Kotiin tulin jo yhdeksän maissa ja siivoilin vähän. Loppuilta meneekin telkkaria katsellessa sekä punaviiniä nauttiessa. Punkkupullo on ollut autossa, ja on ihan kylmää ja pahaa. Laitan pian mikroon, kärsimätön kun olen.

Viiniksi ostin Don Opasta, joka on itseasiassa hinta-laatusuhteeltaan hyvä, mutta jos makuaistini olisi tallessa niin olisin ostanut jotakin parempaa.

Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille! :)



Guess what?

Niin mikä Guess tosiaan.

Eli siis tämän elämääkin suuremman ongelman nimi on seuraava: Saan Jannelta synttärilahjaksi laukun (suuri ongelma indeed). Luulin jo, että olin päättänyt merkin ja mallin, mutta onneksi huomasin, että kauan himoitsemassani laukussa on vääränlaiset kahvat. Tai siis kahva, se se ongelma onkin (haluan siis että laukussa on kaksi kahvaa, ei yksi paksumpi keskellä). Nyt olen selaillut muita Guessin laukkuja, ja mallisto nimeltä Ontario on sulattanut sydämeni.

Värin valinnan pitäisi olla helppo. Musta tietty, se on perusvarma, perustyylikäs, perus-siisti mutta myös perustylsä. Ja kaikki mun vaatteet on yleensä mustia/ harmaita, joten jos edes kengät ja laukku olisivat  vaihteeksi vaikka ruskeat. Plaah... Ihastuin sitten tähän:

Mitään valkoista mulla ei liiemmin ole näkynyt pitkään aikaan, mutta nyt kun tarkemmin miettii, niin kesällä tulee käytettyä vaaleampia paitoja ja tunikoita, nahkaisia ballerinoja, beigen/ ruskean sävyisiä huiveja... Ja koska en muutenkaan tykkää että kaikki on liian matchy matchy, niin mikä jottei tämä menisi hyvin vaikka mustien/ruskeiden ballerinojen/saappaiden, farkkujen+ruskean nahkavyön, kauluspaidan ja nahkatakin/trenssin kanssa?

Oli mulla kyllä muitakin vaihtoehtoja, meinaan nämä:

Ruskea olisi mulle ihan villikortti, koska mulla ei oikeesti ole koskaan ollut ruskeaa nahkalaukkua. No, eipä ois (aitoa) nahkaa tämäkään mutta silti. Mustia laukkuja on ollut pilvin pimein, ja kyllä ne edelleen miellyttävät silmää.

Harkitsin heikkona hetkenä jopa LV:n Speedy 30 ostamista käytettynä, mutta en tiedä onko siinä järkeä. Jos ostaisi noita arvolaukkuja vasta sitten kun on oikeasti varaa kävellä liikkeeseen sisään ja ostaa se unelmien laukku uutena. Mulberryt tietty myös houkuttaa, mutta eipä sellaista näille kekkereille ole vielä mahdollista hankkia, ainakaan uutena siis. Jotenkin ajatus käytetystä laukusta tökkii muutenkin. Jos se haisee oudolta tai muistuttaa liikaa entisestä kantajastaan.


No mutta, help mii ja sanokaa minkä te noista laukuista ottaisitte ja miksi? :)


Ps. Tilaamme laukun luultavasti jenkkien/ kanadan ebaysta ja hinnat postareineen ovat suurinpiirtein 120-150e.

torstai 28. tammikuuta 2010

Nutin postaus kaikenkarvaisille lukijoille

Hei!

Minä olen Nuti. Anna pyysi, jos voisin kirjottaa postauksen, kun kuulemma lukijoiden joukossa on paljon kissojen ystäviä. Kerron ensin hieman itsestäni. Synnyin Annan kaverin äidin tilalla Nousiaisissa kesällä 2006. Jälkeenpäin olen kuullut, että synnyin heppatalliin, mutta en muista siitä paljon mitään, ja aluksi en saanut edes silmiä auki, että olisin nähnytkään mitään. Sen muistan, että heti kun opin kävelemään, sain paljon leikkikavereita. Kissoja oli tosi tosi paljon ja pari koiraakin leikkivät joskus kanssani. Oli kivaa olla pentuna maatilalla kun oli niin paljon jänniä paikkoja ja hajuja.

Jotkut ihmiset tulivat aina välillä katsomaan meitä kissoja. Siskoni ja veljeni lähtivät yksitellen heidän mukaansa, mutta minua kukaan ei katsonut. En tiedä miksi. Vasta lokakuussa kuulin, että saattaisin joutua muuttamaan muualle. Anna oli jutellut kaverinsa kanssa, että haluaisi kissan ja kaveri kertoi, että sellainen pieni musta-valkoläikikäs tyttö olisi vielä ilman kotia. Muistan kun Anna ja Janne tulivat katsomaan minua. Kipitin heti Jannen syliin, kun hän tuntui niin mukavalta ja turvalliselta ja tietysti toivoin, että Anna ja Janne tykkäisivät minusta. He sanoivat heti, että haluavat minut ja laittoivat minut pieneen pahvilaatikkoon jossa oli reikiä. Matkustin pahvilaatikossa Turkuun, ja matkan aikana kuulin ensimmäistä kertaa nimeni. Se oli Nuti.


Tässä kuvassa minä olen ihan pikkuinen napero. 
Minulla on vähän mustikkajoguttia kuonossa tässä kuvassa.


Tässä kuvassa minulla on joulupuku päällä. Se oli ihan hieno, mutta en päässyt liikkumaan siinä kunnolla, niin en tykännyt pitää sitä.

Olen tosi iloinen, että Anna ja Janne ottivat minut kotiinsa, koska täällä on aina hauskaa ja kivoja kissoja seurana. Viime keväänä minulle ostettiin ihan oma kattoon asti ylettyvä kipeilypuu. Siellä on kiva nukkua ja kesällä se laitetaan taas parvekkeelle. Ai niin, viime kesänä olin ekaa kertaa valjastelemassa ulkona. Minua pelotti autojen äänet ja linnut, joten en oikein viihtynyt siellä. Onneksi Anna piti sylissä, kun minua tärisyttikin vähän.

Viime syksynä tänne muutti kaksi uutta kisukaveria, Dani ja Pörri. Dani on kuulemma matkustanut toisesta maasta saakka tänne, jostakin Virosta. Pörri oli löydetty ulkoa ja pelkäsi aluksi ihmisiä, mutta ei meitä kissoja. Pörri on nykyään paras kaverini, ja nukumme usein yhdessä vessassa, kun siellä on lämmin lattia. Dani on ihan kiva, mutta syö joskus mun ruoat. Puuma on ihan jees, mutta niin vanha kurppa, ettei jaksa usein leikkiä mun kanssa. Se on myös Jannen lellivauva, ja saa aina olla Jannen sylissä mikä on epistä.



Vessan lattialla on kivaa nukkua. Paitsi jos ihminen on käynyt suihkussa, yök!


Tässä kuvassa nautin auringosta.


Tämä on aika uusi kuva. Kellin sellaisen ruskean kaapin päällä.


Ärsyttäviä noi koristeet mitä Anna laittaa joka paikkaan aina.
No, niiden kanssa on vaan opittava elämään.

Kerron vielä loppuun pari hassua juttua. No, olin pieni kun Jannen kaveri tuli meille yöksi. Hänellä oli pitsa mukana, mutta hän söi vaan puolet siitä, ja toinen puoli jäi lattialle pakkauksen sisälle. Haistoin jotain hyvää ja avasin pitsalaatikon. Söin melkeen koko ison puolikkaan enkä päässyt liikkumaan kunnolla kun olin niin täynnä! Anna ja Janne pelästyi, josko olin saanut jonkut rasva- ja suolayliannostuksen, mutta mun mielestä se kinkkupitsa oli hyvää ja sitä oli riittävästi.

Toinen hassu juttu tapahtui myös yöllä, kun menin kurkkaamaan, olisiko pöydälle jääneessä Latsi Katsi -purkissa vielä jotakin naposteltavaa. Ihan pohjalla näytti olevan vähän hyytelöä, joten työnsin karvaisen pääni sinne ihan täysiä. Nuolin pohjan, mutta sitten purkki ei lähtenytkään pois. Pelästyin vähän, ja yritin naukua niin kovaa, että Anna ja Janne heräisivät. Lopulta onnistuin menemään purkki päässä makuuhuoneeseen ja törmäsin patteriin, mistä tuli kamala ääni. Anna ja Janne nauroivat kun näytin niin hassulta, mutta minun mielestäni siinä ei ollut mitään hauskaa. En päässyt edes sänkyyn nukkumaan kun Anna sanoi että pääni haisee kissanruoalta. Pesin vähän itseäni ja menin viekkuun heti kun Anna ja Janne olivat nukahtaneet.



keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Kipeänä vieläkin

Tämäkin päivä on mennyt lähinnä nukkuessa, selaillessa blogeja ja facebookissa. Ja yhtään ei ahdista se, että pitäisi tehdä koulujuttuja ja kaikkea muutakin hyödyllistä, mutta ei vaan pysty! Tuli kyllä tosi huonoon saumaan tää flunssa. Sori näistä avautumispostauksista mutta on aika kurja olo tällä hetkellä, henkisesti ja varsinkin fyysisesti.


Mun parhaat kaverit tällä hetkellä

Yhden tärkeän asian olen kuitenkin pienessä päässäni päättänyt, nyt kun on ollut aikaa vaan olla ja ajatella. En halua, että mulla on kokoajan kymmenen rautaa tulessa samaan aikaan. Ahdistun ihan hirveästi. Olen todella huono sanomaan ei, ja varmaan osittain siksi ihmiset usein pyytävät mun apua ja mua mukaan erilaisiin juttuihin. Pakko alkaa ajattelemaan itseäni enemmän kun ei pää pysy oikein perässä. Selvennykseksi vielä, että kissavapaaehtoistyötä teen todella mielelläni, työt ovat ihan jees, kunhan niitä ei ole liikaa, ja toi koulukin nyt menee siinä sivussa, mutta muihin juttuihin ja projekteihin ei sitten enää riitäkään aikaa tai halua. Ystäviä tietysti haluaisin nähdä niin paljon kuin mahdollista, mutta siitäkään ei saa tulla stressiä.


Tää on ollut mun lemppari drinkki jo kolme päivää..


..Ja tää mun lempiohjelma..:D


"Anna ruokaa!" Dani söpöilemässä keittiössä <3


Ja tässä toiset kullat nukkumassa sohvalla. Jannekin on nyt kipeänä ja 
Nuti yritti piristää tulemalla viekkuun nukkumaan:)


tiistai 26. tammikuuta 2010

Kipeilyä...

Tosi tylsää olla kipeänä. Tänään oli niin kaunis ilmakin ja olen vaan joutunut kökkimään sisällä...Höh. Jannekin on ollut koko päivän menossa, ensin hoitamassa mun serkkuja, jotka ovat myös kipeänä, sitten gradupalaverissa ja sen jälkeen vielä kirjoittamassa työsopparia. Ja nyt tää yksi on hengaamassa kaverinsa kanssa jossain, ettei vaan tarvitsisi katsella ja kuunnella kipeää ja hieman huonotuulista Annaa. Törkeetä :D

Heräsin klo 13 siihen, että olin hikoillut varmaan viisi litraa kuumeen laskiessa yön ja aamun aikana. Eilen illalla kuumetta oli lähes 39 asetta, mutta aamulla enää 37. Nukuin muutenkin tosi huonosti ja näin painajaisia. Tein pari tuntia proseminaari-työtäni, mutta luovutin ja siirryin suosiolla telkkarin ääreen. Liviltä tulee muuten oikeasti ihan kivoja hömppäsarjoja. Lemppareitani ovat mm. Shoppailumatkalla Jodien kanssa, Tyylituomarit, Nätti nakuna, Nuorennusleikkaus ja Arvostele mun illallinen. 


Halv åtta hos mig (Arvostele mun illallinen) - ihania ruokia ja ruotsalaista puujalkahuumoria, toimii!


Nätti nakuna -ohjelmassa yritetään kohottaa vartaloonsa tyytymättömien naisten itsetuntoa.


Ai niin, sain tänään Fit-lehden näytenumeron ja tykkäsin lehdestä kovasti! Mulle on tullut vaikka mitä Fitness, Sport yms. lehtiä, mutta ne eivät ole oikein iskeneet. Fit-lehdessä kuntoiluvinkit olivat tavallisille pulliaisille suunnattuja, ja lehdessä käsiteltiin niin henkistä kuin fyysistä hyvinvointia. Myös lehden ulkoasu oli oikein miellyttävä. Alkoi tehdä mieli kokeilla avantouintia, kun luin siitä kertovan jutun:)



maanantai 25. tammikuuta 2010

Nintendo Wii

Ostimme poikaystäväni kanssa Nintendo Wii:n kesällä 2008. Mielikuva hauskasta ja tehokkaasta treenaamisesta kotona sai meidät vakuuttuneeksi siitä, että Wii on meidän juttu. Kumpikaan meistä ei ollut enää aikoihin viihtynyt salilla. Ostimme samalla kertaa itse pelikonsolin ja Wii Fit -tasapainolaudan. Alkuhuumaa kesti noin kuukausi, ja pelasimme mm. tennistä lähes joka ilta. Aloin kyseenalaistaa Wiin todellista tehokkuutta, koska tunnin pelaamisen jälkeen sattoi olla vain hieman lämmin ja tennistä huitoessa käden lihaksetkaan eivät tuntuneet seuraavana päivänä kipeältä. Vaihdoimme sporttipelit Tetrikseen ja Marioon, ja tunsin kieltämättä tuleeni hieman huijatuksi.




Meni noin vuosi, etten pelaillut Wiillä mitään. Viime kesänä poikaystäväni luki arvostelun EA Sports Active -nimisestä kuntopelistä, ja vakuutti, että se on ihan eri luokkaa kuin Wii Fit. Tässä pelissä jokaisella on oma personal trainer, joka kannustaa treenaamaan ja antaa hyviä vinkkejä. Tämä peli olisi kuulemma myös oikeasti tehokas ja sillä saisi hien pintaan parissa kymmenessä minuutissa. Katsoin pelin esittelyjä, ja varsinkin tanssiharjoitukset tuntuivat hauskoilta. Liikeet olivat hieman samankaltaisia kuin käydessäni Pace-tunneilla joskus Motivuksessa. Ostimme pelin, ja ihastuin siihen saman tien! Seuraavana päivänä en ollut päästä sängystä ylös, koska lihakset olivat niin kipeät, mutta ainakin olin vakuuttunut pelin tehokkuudesta:)


Suosittelen siis ehdottomasti hankkimaann EA Sports Activen, jos meinaa tosissaan treenailla. Molemmissa peleissä saa luotua oman näköiset hahmot, Wii Fitissä ne ovat piirroshahmomaisemmat, kun taas Sports Activessa hahmot muistuttavat oikeaa ihmistä. Myös musiikin pystyy jälkimmäisessä itse valitsemaan. Nyt on vissiin markkinoilla joku kehittyneempikin versio Wii Fitistä, mutta itseäni ei kiinnosta ostaa sitä, kun olen löytänyt Sports Activen. Nyt kun haukuin Wii Fitin aika pitkälti lyttyyn, täytyy sanoa, että ei niin huonoa, etteikö jotakin hyvääkin. Lannevanteen pyöritys Wii Fitillä on todella hauskaa ja tuntuu vatsalihaksissa, jos sitä jaksaa tehdä tarpeeksi kauan. Yleensä lämmittelen pyörittämällä lannevannetta, ja sen jälkeen siirryn rankenmpien treenien pariin. Myös Wii Fitin jooga on ihan ok, niin pirun tylsää vaan.


Lannevanteen pyöritystä..


..ja vähän joogaa.

Possu ottaa aikaa, kuinka kauan jaksaa treenailla. 


Millaisia kokemuksia teillä on Nintendo Wiistä?:)

P.S. Olen kipeänä tällä hetkellä, joten jos lauseet ovat jotenkin vähän töks töks niin laitetaan kuumeen piikkiin. Nyt taidan mennä tekemään mustaviinimarjamehua ja sen jälkeen hautaudun vilttikasan alle katsomaan telkkaria. Miten voikin viluttaa näin paljon:(

sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Huh mikä viikonloppu!

Eilen oli ala-asteen luokkakokous ja ei ole aikoihin tullut juotua kyllä noin paljon. Tänään on olo ollut sen mukainen, ja pelkkä Siwaan raahautuminen tuntui kamalalta urakalta. Olen katsellut telkkua, ja syönyt pitsaa, mandariineja ja Fantaa. Ensi viikolla alan syömään terveellisemmin ja liikkumaan enemmän, tää on lupaus! :D




Ajattelin, että voisi mennä pitkästä aikaa uimaan ensi viikolla. Se on tehokasta liikuntaa, kunhan ei tule lilluttua pelkissä poreammeissa. Yritän tehdä huomenna myös postauksen treeneistä Nintendo Wiin avulla!:)

Hauskaa alkavaa viikkoa kaikille!

keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Pakettien avaamista ja uusia hankintoja

Joulu on taas - tai jotain! :D

Kävin tänään postissa hakemassa pari pakettia, jotka molemmat olivat hyvin mieluisia:




Paketeista paljastui ebayn kautta tilatut kynsitarvikkeet, sekä ihanan SaraStellarin mulle postittamat teet! Olen maistanut jo kahta teelaatua, Marie Antoinettea sekä Japanilaista kirsikkateetä, ja molemmat ovat maistuneet taivaallisilta! Thé Huone voisi avata liikkeen Turkuunkin..:)




Käytiin poikaystävän kanssa cittarissa tarkotuksena ostaa leipää, mehua ja muuta perusruokaa, mutta mutta. Siellä oli kaksi mun ostoslistalla jo kauan roikkunutta juttua tarjouksessa! Olen pantannut molempien hankkimista, koska olen odottanut ohittamatonta tarjousta. Tänään vihdoinkin sitten molemmat jutut lähtivät mukaan, nimittäin Luhta Homen pyyhkeet sekä OBH Nordican Chilli -kahvinkeitin.  
(Luhdan kylpypyyhkeet olivat n.9e/kpl ja käsipyyhe n.3e. Kahvinkeitin maksoi tarjouksessa 99e)




Ihan kiva päivä siis! Huomenna suuntaan Helsinkiin töihin, perjantaina hoidan lapsia, niinkuin tänäänkin, ja lauantaina on ala-asteen luokkakokous. Niin että missä välissä sitä prosemmaa pitäsi tehdä..:/ Ensi viikolla ajattelin ottaa itseäni niskasta kiinni ja hoitaa noita rästiin jääneitä koulujuttuja.

Loppuun vielä pari kuvatusta :)


Arvatkaa kumpi on mun ja kumpi Jannen :) Toi Pirkan muromysli on jotain NIIN hyvää,
mutta ravintoarvotaulukko ei ihan niin kiva..
 


Huolsin tänään myös kynnet aivan liian pitkästä aikaa. Kylläpä kädet näyttävät kuivilta ja kurttuisilta kuvassa, sitä ne kyllä taitavat tällä hetkellä ollakin..


Pörri lähettää terkut kaikille kissoille ja kissanmielisille! <3 Ja toivoo, että mahdollisimman moni koditon kissa löytäisi lämpimän paikan missä olla näillä pakkasilla :( 
Pörri on itse entinen villikko mutta nykyään kotikisu ja sylivauva.