torstai 22. lokakuuta 2009

Torstai

Heräsin tänään aivan naurettavan myöhään, klo 15, ja silti olisi tehnyt mieli jäädä nukkumaan. Ulkona satoi vettä, mutta oli pakko lähteä hoitamaan asioita, kuten viemään huutispaketteja postiin, cittariin ostamaan ruokaa ja kirjastoon palauttamaan kirjoja.

Halusin tehdä jotakin hyvää ruokaa päivän piristykseksi, ja päädyin lehtipihviin ja caesarsalaattiin lasillisella punaviiniä.


Ruoan jälkeen poltin tuoksukynttilöitä (suklaa, nams) ja luin lehtiä, joita tuli tänään peräti kolme kappaletta. Lemppari näistä on Trendi, joka näyttää kannen parusteella hieman uudistuneelta.


Katsoin Muodin huipulle -ohjelman makkarilta ja silittelin Danielia, meidän toista sijaiskotikissaa. Dani saapui meille tiistaina ja on aivan ihana pieni sylivauva!


Tässä kuvat vielä uusista sisustusjutskista, meinaan kissaystävällisestä tekoviherkasvista ja kirppikseltä löytyneestä "vintage"kyltistä. Toi teksti sopii niiiin mun keittiöön! :D Tekokukkeli maksoi 13.90e Kodin ykkösessä ja kyltti kustansi 4e.

. . .


Tällaista tänään. Huomenna menen ystäväni kanssa kaupungille shoppailemaan ja illalla olisi tarkoitus viettää leffailta poikaystävän kaverin ja hänen vaimonsa luona. Lauantaina on sitten ystäväni synttäri/teemabileet! :)

keskiviikko 21. lokakuuta 2009

WANTED: Sihteeri-look!

Sivistynyt, mutta ehkä hieman liiankin dramaattinen sihteeri-look


Seksikäs sihteeri vai lastentarhatäti?


Selitys otsikolle:

Ystävälläni on ensi viikonloppuna synttärit, ja päätimme pukeutua jonkin teeman mukaan. Tykkään kovasti teemabileistä, mutta liian harvoin tulee panostettua asuun kunnolla; aina tuntuu olevan parempaa käyttöä rahalle kuin "naamiais"asujen ostaminen. Tällä kertaa päädyimme pukeutumaan sihteeri-lookiin, mikä on sinänsä hyvä juttu, että asu löytyy aika pitkälti omasta takaa (kauluspaita, kynähame, patellavyö, rillit yms:)



Muutamia "hyvän sihteerin ominaisuuksia" ;)

- Pitkät kynnet ja punainen kynsilakka
- Lyhyt (kynä)hame ja kiiltävät sukkahousut
- Vartaloa imarteleva kauluspaita
- Nutturakampaus
- Huolellinen meikki ja silmälasit
- flirttaileva asenne!


(Tämä on tietysti kirjoitettu pilke silmäkulmassa, oikeasti arvostan sihteerin ammattia paljon, ja harva sihteeri (yllättäen) pukeutuu näin stereotyyppisesti:)



Tässä hieman sitä tyyliä, mitä itse haen:



Tyylikäs ja monikäyttöinen asu


Seksikäs, mutta ei halvannäköinen (itse tosin napittaisin paidan hieman ylemmäs;)


Loppuun vielä poikaystäväni aikoja sitten nappaama kuva itsestäni rillit päässä:




Vinkkejä ja ideoita liittyen viikonlopun teemaan? :)

tiistai 20. lokakuuta 2009

Antti Asplund




Lähes jokainen varmasti tietää Antti Asplundin Muodin huipulle -ohjelman kautta. Asplund ei kuitenkaan ole suunnittelijana ihan täysi untuvikko, vaan on luonut monia upeita mallistoja.
Itseäni miellyttää Asplundin vaatteissa ja koruissa kauniit linjat, selkeät värit ja upeat kuviot. Myös tietty salaperäisyys ja mystisyys viehättää. Asplundin nettisivuilta löytyvät mainoskuvat ovat mielestäni jo taidetta sinänsä, katsokaa vaikka!

Tilasin pari viikkoa sitten Asplundin jo tavaramerkiksi muodostuneen Risti-kaulakorun, ja tänään se vihdoinkin saapui! Koru kustansi 30e postikuluineen. Ilmeisesti korut olivat loppuneet tilapäisesti, ja siksi toimitus kesti normaalia pidempään. Ristini on peilin värinen, mutta houkuttasi suuresti tilata risti vielä ainakin kirkkaana ja mustana!

Risti oli pakattu kauniisti mustan paperin sisälle.


My precious :)


Kuvat: www.anttiasplund.com


Mitä mieltä olette korusta, ja Asplundista suunnittelijana?
Nero vai kummajainen?:)

perjantai 16. lokakuuta 2009

Meille tuli eilen pieni puolivuotias sijaiskotikisu eläinyhdistys Dewi ry:n kautta. Pörri on villikissa, joka oli jäänyt yhdistyksen loukkuun pari viikkoa sitten. Pörri ei varmastikaan olisi pärjännyt luonnossa yksin talven yli, joten hänet otettiin hoitoon. Pörrillä on ihana luonne, ja hän tulee erityisen hyvin toimeen muiden kissojen kanssa. Luultavasti hänen elämänsä parhaat muistot on lapsuudesta, jolloin hän oli emon ja sisarustensa kanssa. Ihmiset ovat jääneet aika vieraiksi Pörrille, ja hän arastaa kontaktia ihmisiin. Eilen hän kuitenkin jo nukahti syliini, ja tänäänkin kehräsi sylissäni, joten suurta kehitystä on tapahtunut. Joku onnekas saa Pörristä ihanan kisun!


Kannustan kaikkia eläinrakkaita turkulaisia liittymään yhdistykseen! Siellä tapaa samanhenkisiä ihmisiä ja saa tutustua ja auttaa ihania karvakasoja <3

Huomenna menen poikaystävän kanssa ensin katsomaan ystäväni koiravauvaa ja sitten varpajaisiin, ystäväpariskuntamme on saanut pienen tyttövauvan tiistaina! Fysiikan lukeminen jää siis olosuhteiden pakosta vähän vähemmälle (harmi:D) tentti ois tiistaina...

Ihanaa viikonloppua kaikille!

torstai 15. lokakuuta 2009

Haastetta kerrakseen

Mulla on monia huonoja tapoja, jotka aina ajattelen korjaavani huomenna. Aina huomenna. Listaan nämä minua itseäni ja myös muutamia läheisiäni ärsyttävät tavat, ja yritän todella tehdä parhaani, että saisin mahdollisimman monta epäkohtaa korjattua.

1. Uni. Nukun todella epäsäännöllisen pituisia yöunia, ja tykkään puuhastella kaikkea mahdollista öisin. Viime yönä menin nukkumaan neljän jälkeen, ja nukahdin vasta klo 7 maissa:( Heräsin sitten iloisesti hieman ennen klo 16, ja totesin, että tämä päivä oli aika pitkälti tässä.

2. Ruoka. Tykkään herkutella, ja syödä kahvin kanssa aina jotakin makeaa (vaikka sitten pieni suklaapatukka). Syön epäsäännölliseen aikaan ja yleensä liian suuria annoksia. Myös ah-niin-ihana patonki voisi vaihtua ruisleipään, joka kyllä sanalla sanoen on pahaa! Varrasleipää olen nyt pari päivää jyrsinyt ruoan kanssa.

3. Alkoholi. No kun se yksi siideri on niin kiva ottaa samalla kun katsoo illalla lempparisarjoja. Tällainen tissuttelu on ihan pepusta, ja mm. poikaystäväni on huomautellut viinilasillisista ja siideripulloista...

4. Liikunta. Olen huomannut, että voin henkisesti paremmin, jos liikun. Liian usein laiskottaa, ja tulee vaan oleiltua sohvalla (sen siiderin kanssa). Yritän alkaa liikkua säännöllisesti, vaikka ulkona olisi kylmää ja pimeää. Ja onhan meillä tuo Nintendo Wii ja kaikkia mahdollisia kunto-ohjelmia siihen.

Kouluunkin pitäisi panostaa enemmän, mutta en halua ottaa siitä enää enempää stressiä..
Toivottavasti pystyisin petraamaan edes parissa kohdassa! :)


Onko sinulla joitakin "paheita" tai huonoja tapoja, joita olet ajatellut muuttaa?

tiistai 13. lokakuuta 2009

Meikkiostoksia

Kyselin tuossa pari viikkoa sitten meikkivoidevinkkejä, ja SaraStellar suositteli Lancomen Color Idealia. Kävin pyytämässä testerin, ja muutaman päivän testailtuani olin vakuuttunut, että kyseinen meikkivoide on ehdottomasti mun juttu:) Meikkivoide tuoksuu, tuntuu ja näyttää hyvältä. Ja mikä parasta, tällaiselle albiinolle löytyi jopa oikea sävy! Ainoa miinus on suolainen hinta (48e) mutta voide vaikuttaa todella riittoisalta. Sain Kicksistä kaupan päälle vielä Lancomen lahjaboxin, jossa oli minikokoisia tuotteita. Nyt luulen, että olen löytänyt myös uuden suosikkituoksun; Lancomen Hypnose Senses tuoksuu aivan ihanalta!


Lancome Color Ideal - sävy 010

Dependin herkun väriset kynsilakat 3kpl / 6e


Seuraava kuva on aivan hirveä, mutta tarkoituksena on esitellä klipsipidennyksiä, jotka ostin pari viikkoa sitten Cybershopista (29e). Eivät ole oikeaa hiusta, mutta ihan kohtuu luonnollisen näköiset kuitenkin:)

Loppuun vielä piristykseksi kuva Nuti-vaavista ja uudesta suosikkiteestä, kermakaramellin makuisesta rooiboksesta. Kuvassa on viime vuoden muumien joulumuki, ja houkuttaisi kyllä ostaa tämän vuotinenkin.

. . .


PS. Meille tulee keskiviikkona sijaiskotikisu. Pieni puolivuotias villikkotyttö on löytynyt metsästä, ja tulee meille asustamaan kunnes pysyvä koti löytyy. Hänen nimensä on Pörri ja kuvasta päätellen todella söpö ja hauskan värinen ilmestys. Tykkää kuulemma ylikaiken muista kisuista, mutta arastelee vielä ihmisiä, joten häntä pitää aktiivisesti kesyttää. Tosi kivaa päästä auttamaan pikkuista ja seurata hänen kehitystään <3

maanantai 12. lokakuuta 2009

Valoa syksyyn

Ostin Hulluilta päiviltä Philipsin LivingColours lampun (79e) sekä Philipsin Wake-up sarastuslampun (79e). Molemmat on nyt olleet meillä alle viikon, mutta olen aivan ihastunut noihin! Alunperin minun piti ostaa kirkasvalolamppu, mutta poikaystäväni uskotteli minulle, että noista on paljon enemmän iloa. Ei ole kyllä kaduttanut yhtään! Herääminen pimeänä aamuna on llievästi sanottuna vaikeata minulle, ja liian usein itsekurini ei riitä jättämään pehmeätä ja lämmintä sänkyä. Jos herätys on esim. klo 7.30, sarastuslamppu menee päälle klo 7, ja alkaa valaisemaan pikkuhiljaa huonetta, samalla tavalla kuin nouseva aurinko:) Herätysääneksi voi valita esim. linnunlaulun tai lemppari radiokanavan. LivingColours lampussa on paljon eri värisävyjä, ja niitä voi vaihdella tunnelman mukaan. Tämä lamppu on kuin minulle tehty, sillä rakastan erilaisia lamppuja ja kynttilöitä ja olen ehdottomasti "fiilis-ihminen" :)

Tässä kuvia LivingColours lampusta:






Ja tässä pari kuvaa wake-up lampusta:




Huomenna alan lukemaan fysiikan tenttiin, joka on jo viikon päästä. Yritän myös päästä YTHS:lle lääkärille, koska jalkani vaivaa tosi paljon. Minulla on aika ensi viikolle, mutta mieluusti haluaisin selvittää jalkakivun ja erikoisten pattien syyn jo aikaisemmin..:/

keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Hullut päivät

Kävin tänään hulluilla päivillä ystäväni kanssa ja en ostanut mitään! Uskomatonta..
No okei, rapu-caesar salaattia ja patonkia, mutta niitä ei lasketa ;)


Mielestäni Hulluilla ei ollut tänään mitään houkuttelevaa, mutta huomenna onkin sitten vaikka ja mitä! Aion mennä heti aamusta, ja yritän saada haalittua ainakin nämä:

- Innosol kirkasvalolamppu (125e)
- Gant pyyhkeitä (alk. 5.90/ kpl)
- Villa Stockmann pyyhkeitä (alk. 2,50/ kpl)
- Vero Moda neuletakki (11.90/ kpl, nettitarjous)
- Tiger of Sweden -bokserit (24.90/ 2kpl, poikaystävälle ja isälle tilauksesta)



Päivän asuna esittelen sporttisen lookin, olin meinaan päivällä sauvakävelemässä Ruissalossa.
Ja ei, en ollut noilla vaatteilla Stokkalla :D

Olen hirveän huono ostamaan uusia urheiluvaatteita koska a) kunnolliset urheiluvaatteet maksavat aivan järkyttävän paljon b) ihan sama minkä näköisissä vaatteissa urheilee, koska näytän kuitenkin rumalta punaisena ja hikisenä ilman meikkiä c) Muita vaatteita nyt vaan on kivempi shoppailla:)

Ostin edellispäivänä kirppikseltä ihan laadukkaan tuntuisen ulkoilutakin (kuvassa), joka maksoi vain 4e. Pesun jälkeen takki oli kuin uusi, ja epäilen ettei sitä montaa kertaa ole käytettykään. Hyviä urheiluvaatteita ei löydä kirpulta usein, kun helposti ne ovat tosi kuluneen näköisiä, nukkaisia ja joissakin on vielä ihanat pinttyneet hikiläikät kainaloiden kohdalla, yöh...

maanantai 5. lokakuuta 2009

Makkaria

Makuuhuone-projekti etenee hitaasti mutta varmasti :) Tässä hieman kuvia tämän hetkisestä tilaneesta. Vielä kuukausi sitten makuuhuone oli siis sisustettu hyvinkin värikkäästi.



Eläinlääkärissä

Nuti Napakettu

Tänään meidän karvavauvat saivat ns. kolmoisrokotteen. Meille saattaa tulla lähiaikoina sijaiskotikissoja, joten on tärkeää että Nutilla ja Puumalla on suoja kissatauteja vastaan. Sijaistajat voivat tulla suoraan metsästä tai sitten ne voivat olla kotikissoja, joita ei voida enää pitää. Kissat asuvat meillä niin kauan, kunnes niille löytyy pysyvä koti. Joskus voi mennä päiviä, joskus jopa monia kuukausia. Pelkään, että kiinnyn johonkin karvakasaan niin paljon, etten halua enää luopua siitä. Toisaalta meille on mahdotonta ottaa pysyvästi uutta kisua, sillä asumme 46m2 kaksiossa :(

Puuma Ananas

Kisujen lääkärireissun jälkeen kävin kirppiksellä, ja löysin pari kivaa sisustusjuttua. Makuuhuoneeseen löysin ison vanhanaikaisen lasipullon ja keittiöön tyylikkään valkoisen kahvipurkin. Kuvailen varmaan joku päivä taas "päivitettyä" sisustusta:)

sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Just a perfect day

Tänään on ollut ihanan rauhallinen päivä. Heräsimme myöhään, söimme aamiaista ja sen jälkeen lähdimme kävelylenkille syksyiseen Ruissaloon. Otin vähän kuvia lenkin varrelta, kun oli niin kaunista! Värit, tuoksut, raikas ilma, tunnelma, kaikki ihan täydellistä!

Suosittelen kaikille turkulaisille retkeä Ruissaloon:) Tässä syy:

Rantatie


Nämä karvakasat saavat jokaisen hyvälle tuulelle


Lintujen syyskokous

Syksyn värit


Ehkä Ruissalon kuvatuin uimakoppi


Kaupunki on tuolla kaukana jossakin

Hirvensalo laivaväylän toisella puolella



Kävelylenkin päätteeksi kävimme ostamassa pitsa-ainekset lempparipitsaamme. Hyvä, että meillä on poikaystäväni kanssa edes jossakin asiassa sama maku! Omaan pitsaani tuli toki lisäksi parmesaanijuustoa, ja herkkusieniä olisin laittanut, jos niitä olisi ollut.

Tonnikalaa, sipulia, ananasta, maissia, parmesaania ja emmentalia. Nammms!
Nautitaan hyvässä seurassa hyvän punaviinin kera;)